Disclaimer

Door deze website te bezoeken ga je akkoord met de inhoud van deze disclaimer.

Deze website wordt onderhouden door Spinazie met Spikkels. De website heeft uitsluitend vermaak en inspiratie tot doel. Er is geen enkel recht te ontlenen aan de informatie op deze website. Spinazie met Spikkels neemt zorgvuldigheid in acht bij het samenstellen en onderhouden van deze website. Ondanks deze zorgvuldigheid kan voor Spinazie met Spikkels de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie niet garanderen. Spinazie met Spikkels garandeert evenmin dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren. Spinazie met Spikkels is niet aansprakelijk voor de gevolgen van eventuele onvolkomenheden en/of onjuistheden.

Intellectueel eigendom

De inhoud van deze website valt onder de bescherming van intellectueel eigendom. Denk hierbij aan de teksten, grafische weergaves, geluid- en/of videobestanden en logo’s. Deze opsomming is niet limitatief. Niets van deze site mag worden gekopieerd voor gebruik of verspreid en evenmin worden bewerkt of herplaatst op andere sites, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Spinazie met Spikkels. Sommige beelden kunnen zijn beschermd door auteursrecht van derden.

Alle merken, modelnamen, logo’s en emblemen op deze website vallen onder het intellectuele eigendom van Spinazie met Spikkels.

Neem contact op ingeval van een probleem.