Kip kerrie ananas pasteitjes

Wat: kip kerrie ananas pasteitjes
Hoe: in de oven
Hoelang: 15 minuten voorbereiden en 20 minuten in de oven

Kip kerrie ananas pasteitjes

Wat heb je nodig voor kip kerrie ananas pasteitje?

  • Croissantdeeg (6 grote vellen)
  • Twee kipfilets
  • Blikje ananasstukjes
  • 50 gram pijnboompitten
  • 125 ml crème fraîche
  • Kerriesaus (bij sommige zakjes heb je melk nodig)

Aan de slag

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Snijd de kipfilets in stukjes en bak ze gaar in de pan.
  • Voeg de stukjes ananas toe.
  • Voeg de kerriesaus en crème fraîche toe.
  • Voeg de pijnboompitten toe en roer alles goed door elkaar.
  • Vet een ovenschaal in en beleg de schaal met het croissantdeeg (bodem en zijkanten).
  • Giet het mengsel met kip, kerrie en ananas in de ovenschaal.
  • Bedek de schaal met croissantdeeg.
  • Zet de ovenschaal 20 minuten in de oven.

Eet smakelijk!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Leave a reply

Your email address will not be published.